Hanuman Cup 46: Emócie, Víťazstvá a Nezabudnuteľné Okamihy. Update: PRIDANÁ VIDEO REPORTÁŽ

NETKY.SK • 8 November 2023, 16:00 • 2 min
Hanuman Cup 46: Emócie, Víťazstvá a Nezabudnuteľné Okamihy. Update: PRIDANÁ VIDEO REPORTÁŽ

V Sobotu 5.11. 2023 sa uskutočnil galavečer Hanuman Cup 46. Boli sme tam aj my a videli sme zápasníkov od mladých talentov, ako je Adrián Křen alebo Matúš Harant až po skúsených zápasníkov, ako je napríklad Lucia Szabová, alebo Marco Novák.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Treba pochváliť Adriána Křena, ktorý mal dva zápasy v jeden večer. Prvý mal na mammal lige. Ten nanešťastie prehral, ale druhý zápas, ktorý mal na gala, ako predzápas vyhral a ukázal srdce. Po zápase nám povedal, čo mu šlo hlavou počas druhého zápasu a prezradil, kto to najďalej dotiahne zo Slovenskej repre.

 Určite najväčšu šou spravil Marek ´Neštro´ Neštrák, ktorý už len so svojím nástupom zaujal, keď ho do klietky odprevadil raper Dawe White na pesničku s názvom NESTRO. V zápase ukončil súpera na TKO. Po zápase spravil v oktagone rozhovor, kde vylial všetky svoje pocity a zavolal svoju mamu do klietky, ktorá si to očividne užila. V rozhovore s nami nám prezradil prečo si ju zavolal.

Najviac nás asi prekvapil ženský zápas medzi mladými babami Lenkou Šlosárovou a Tamarou Horváthovou. Tamara Horváthová to nemala ľahké, ale vyhrala na body a podarilo sa jej poslať svoju súperku aj do počítania.

 

Ľahké to nemal ani brat Lucii Szabovej Tomáš Szabo, ktorý vyhral v zápase s plnými prestrelkami proti Slavekovy Krátkemu.
Musíme pochváliť aj Dominika Chmuru, ako si postrážil chladnú hlavu proti mládému talentovanému Matúšovi Harantovy z Partizánskeho.

 

Na gala bola aj jedna remíza, ktorá bola v grapllingovom zápase medzi Dávidom Gyorgyom a Marcom Novákom, ktorý má mať na oktagone zápas proti Michalvovy Konrádovy 9.12. 2023 v Ostrave. A prezradil nám prečo sa viacej pripravuje na mma v Chaose a nie v Hanumane.


Videli sme aj vyhrotený a tesný zápas Dalibor Hromjak vs Milan Ulman. A aj keď nie každý mal ten istý názor, ale zápas tesne vyhral Dalibor Hromjak z klubu Chaos Bratislava.

Hlavný zápas mala Lucia Szabová proti Marcele Šafranovej v Muay Thai, ktorý Lucia Szabová vyhrala. A aj keď nebola s výkonom spokojná viackrát poslala súperku do počítania s kolenami do tela. Obe fighterky ukázali aké sú tvrdé a aké majú veľké srdcia. Lucia nám povedala prečo neni spokojná so zápasom aký dopad na jej tréningy má jej novorodené bábätko.

Vyspovedali sme aj majiteľa RFA Borisa Marhanského, ktorý nám prezradil či je spolupráca s oktagonom možná a jeho názor na Oktagon v Manchestri, ktorý sa taktiež konal túto Sobotu. A taktiež sme si odchitili aj Kamila Cibinského a Mareka Herdu ktorí nám prezradili dôvod prečo začať s bojovými športami.

 

Gala bolo super zorganizované. Počas turnaja mala vystúpenie huslistka Ivi, ktorá hrala s husľami na pesničku od AC/DC. Prekvapili nás fanušíkovia , ktorí hlasovkami nešetrili a dali na vedomie kto sú ich obľúbenci. Super turnaj a nevieme sa dočkať na ďalší.
 
Všetky rozhovory z tohto gala nájdete na našom YouTube Netky Redakcia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Kristóf Szabó
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies