Kelly Osbourne vydá v apríli memoáre, v ktorých prezrádza svoje tajomstvo

NETKY.SK • 9 Január 2017, 14:01 • 2 min
Kelly Osbourne vydá v apríli memoáre, v ktorých prezrádza svoje tajomstvo

LONDÝN - Anglická speváčka a televízna osobnosť Kelly Osbourne vydá 25. apríla knihu There Is No F*cking Secret: Letters From a Badass Bitch.

slovakia

left justify in out

"V tejto knihe nie sú len spomienky. Sú to listy ľuďom, miestam, situáciám, okolnostiam, ktoré som zažila a ktoré má formovali. Ľudia sa ma prestanú vypytovať, aké je moje tajomstvo. Dúfam, že to, čím som si v živote prešla, a tiež, že sa podelím o to, čo som sa naučila, pomôže ostatným ľuďom. Je v poriadku, keď ste odlišní," uviedla 32-ročná dcéra Ozzyho a Sharon Osbourneovcov v nedávnom rozhovore pre The Wrap.


Kelly Osbourne účinkovala spolu s rodinou v reality show Osbournovci (2002 - 2005), ktorá v roku 2002 získala cenu Primetime Emmy. Súťažila v tanečnej show Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke. Na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping In The Nothing (2005). Vyskúšala si aj moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model alebo RuPaul's Drag U. V období 2010 až 2015 účinkovala v relácii Fashion Police.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies