Kažimír: Na NFŠ neminuli zo štátnych peňazí ani euro

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 16:42 • 2 min
Kažimír: Na NFŠ neminuli zo štátnych peňazí ani euro

BRATISLAVA - Na projekt Národného futbalového štadióna v Bratislave zostáva v rozpočte alokovaných 27 miliónov eur a minuté zo štátnej dotácie nebolo zatiaľ ani euro.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to v utorok na tlačovej konferencii minister financií Peter Kažimír v reakcii na vyhlásenie majiteľa futbalového Slovana Ivana Kmotríka, že sa vzdáva financovania projektu z vlastných zdrojov. Štátne zdroje mali v tomto projekte slúžiť ako spolufinancovanie.

 

Čo bude nasledovať s projektom ďalej, je podľa ministra financií otázne, aj keď pripúšťa, že ide skôr o športovú problematiku. "Tá informácia je stará pár hodín. Na základe rozhodnutia vlády bolo 27 miliónov eur k dispozícii do tohto projektu a potvrdzujem aj to, že z týchto peňazí nebolo minuté ani euro," tvrdí Kažimír s tým, že na rade bude zrejme rozhovor s mestom, potenciálnym investorom či futbalovým zväzom. "Najbližšie dni ukážu, čo sme schopní spraviť, inak tam zostane veľká diera," dodal minister.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies