Karhan trénerom juniorky Spartaka spolu s Bartošom

NETKY.SK • 5 Február 2015, 15:10 • 2 min
Karhan trénerom juniorky Spartaka spolu s Bartošom

TRNAVA - Rekordér v počte štartov (107) za futbalovú reprezentáciu Slovenska Miroslav Karhan, ktorý v auguste 2013 vo veku 37 rokov ukončil aktívnu hráčsku kariéru a následne sa ujal funkcie športového riaditeľa v FC Spartak Trnava, zostáva aj po zmenách vo funkcionárskych štruktúrach pracovať v tíme "andelov".

slovakia

left justify in out

Ako je známe, od 1. februára 2015 sa stal prezidentom klubu Dušan Keketi st., dovtedajší generálny manažér. Na tento manažérsky post nastúpil Viktor Blažek, ktorý prišiel do Spartaka z pozície prezidenta FK Senica. Športovým riaditeľom Spartaka je rodák z Belehradu Srb Zoran Terzič, predtým pracujúci v Trnave ako viceprezident pre zahraničné vzťahy.

 

Spomenutý Futbalista roka SR 2002 a rodák zo Šulekova Karhan ešte vlani v októbri posilnil trénerský tím druholigovej juniorky Spartaka, kde úzko spolupracuje s Pavlom Bartošom. "Mužstvo sa aj Mirovým výrazným pričinením chytilo a malo úspešnú sériu (od 13. kola zaznamenali v II. lige Západ v šiestich súbojoch 4 víťazstvá, 1 remízu a 1 prehru a po jeseni figurujú na 9. mieste s 19 bodmi, pozn.)," uviedol vo štvrtok popoludní PR a event manažér FC Spartak Trnava Marek Ondrejka pre agentúru SITA na margo bývalého hráča Spartaka Trnava, Betisu Sevilla, Besiktasu Istanbul, VfL Wolfsburg, 1. FSV Mainz a pokračoval: "Miro Karhan si robil trénerskú ´A´ licenciu Európskej futbalovej únie UEFA, v tejto činnosti sa doslova našiel. Naďalej žije s trnavským klubom a futbalom, je dôležitým článkom. Spolu s Pavlom Bartošom pracujú ako rovnocenní kormidelníci pri našej juniorke. Okrem toho je možné, že sa bude v Spartaku venovať aj skautingu." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies