Kapela Chinaski zverejnila lyric video k piesni Není nám do pláče

NETKY.SK • 23 Január 2017, 16:12 • 2 min
Kapela Chinaski zverejnila lyric video k piesni Není nám do pláče

BRATISLAVA - Česká kapela Chinaski zverejnila lyric video k piesni Není nám do pláče. Skladba je ochutnávkou z pripravovaného albumu skupiny Není nám do pláče, ktorý muzikanti plánujú vydať v máji. Na štúdiovke sa podieľajú producenti Stefan Skarbek a Greg Haver, ktorý s formáciou spolupracoval aj na predchádzajúcom albume Rockfield (2014). Kapela nahrávala novinku v Austrálii, Anglicku, Kalifornii či na Novom Zélande.

slovakia

left justify in out

Skupina nedávno prostredníctvom sociálnej siete Facebook informovala, že vystúpi 24. marca v bratislavskom Ateliéri Babylon a 25. marca zas navštívi Event House v Žiline. Okrem toho si na október a november naplánovali koncerty v Českej republike.


Chinaski je jedna z najpopulárnejších českých kapiel so širokou fanúšikovskou základňou aj na Slovensku. Formácia vydala albumy ako Chinaski (1995), Dlouhej kouř (1997), 1. signální (1999), Nanana a jiné popjevky (2000), Originál (2002), Music bar (2005), Není na co čekat (2010) či spomínaný Rockfield. Medzi ich najväčšie hity patria 1. signální, Tabáček, Zadarmo, Klára či Víno. Skupinu tvoria Michal Malátný, Petr Kužvart, František Táborský, Ondřej Škoch, Štěpán Škoch a Otakar Petřina.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies