Samo Tomeček a Katka Ščevlíková predstavili duet Najkrajší deň

NETKY.SK • 20 Február 2023, 13:00 • 2 min
Samo Tomeček a Katka Ščevlíková predstavili duet Najkrajší deň

BRATISLAVA - Speváci Samo Tomeček a Katka Ščevlíková nahrali po desiatich rokoch spolupráce svoj prvý duet s názvom Najkrajší deň. Autorom hudby je Tomeček spolu s gitaristom a spoluproducentom Samom Kovácsom. O text sa postaral raper Suvereno a časť textu dopísala aj Ščevlíková. K piesni nakrútili aj videoklip. Informovala o tom PR manažérka Nora Krchňáková.

slovakia

left justify in out

"Po nešťastnom covidovom období a terajšej vojne na Ukrajine potrebujú ľudia čo najviac pozitívnej energie a to je presne posolstvo tejto piesne. Pretože najkrajší deň môže byť naozaj každý deň. Často si totiž podľa mňa nevážime to, čo máme. Preto 'rob, čo môžeš, s tým, čo máš, tam, kde si, a to si váž' je moja mantra. Tešiť sa z každého možného dňa je to najviac, čo môžeme urobiť. Naozaj prežívať tento text je aj pre mňa každodenným prianím. Uvedomil som si to práve po takmer dvoch rokoch, keď som si myslel, že už snáď nebudem nikdy môcť koncertovať. Preto keď som sa od mája 2022 vrátil na pódiá po zrušení všetkých zákazov, mal som slzy na krajíčku a neskutočne som si užíval každý jeden koncert," priznal Tomeček.

 

Spevák si k nahrávke pozval speváčku Ščevlíkovú, ktorá dopísala aj časť textu. Pre neho je to druhý duet so ženou, prvý naspieval s Celeste Buckingham. "Vytvoriť niečo spoločné sme plánovali už dlho. Reggae milujem, tak som nezaváhala. Samko necháva vždy hudobníkom okolo seba slobodu. Druhú slohu, pôvodne Suverenovu, som si pristrihla a doladila podľa seba. V rámci kapely je to vždy tímová práca a cieľom je nájsť najlepšiu možnú verziu," skonštatovala Ščevlíková. O klip sa postaral Peter Kanda, s ktorým Tomeček už spolupracoval na predchádzajúcich dvoch videoklipoch. Nakrúcalo sa počas nahrávania skladby v štúdiu v Galante aj v Bratislave pri Dunaji. V klipe sú aj zábery s výhľadom na Bratislavský hrad.

 

Najkrajší deň videoklip:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies