Kamerunčan uniesol svojho trojročného syna!

NETKY.SK • 20 September 2013, 12:42 • 2 min
Kamerunčan uniesol svojho trojročného syna!

BRATISALVA - Polícia pátra po trojročnom Hamidovi Issovi Heshamovi Abdelovi Hamidovi a jeho 29-ročnom otcovi. Nezvestní pochádzajú z Kamerunu, otec chlapčeka má nahlásený pobyt v Bratislave na Vietnamskej ulici.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutím o predbežnom opatrení zveril Okresný súd Bratislava II maloletého Hamida do osobnej starostlivosti matky. Otec bol povinný odovzdať dieťa matke a súd zakázal otcovi s maloletým vycestovať mimo územia Slovenskej republiky.

Nezvestného 3-ročného Hamida naposledy videli v sobotu (14. 9.) približne o 15.00 h v byte na Mierovej ulici 68 v Bratislave. "Z uvedeného bytu odišiel v spoločnosti svojho otca Abdela Hamida Hamida Issu, ktorý s ním odišiel a odvtedy sa s ním zdržiava na neznámom mieste," informoval dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Nezvestný maloletý Hamid Issa Hesham Abdel Hamid je vysoký asi 100 cm, je štíhlej postavy, má čierne oči a dlhé vlnité vlasy. Oblečené mal šedé tepláky a šedú mikinu na zips. Jeho otec je vysoký približne 184 cm, má štíhlu postavu, tmavú pleť, nakrátko ostrihané vlasy, čierne oči a zlomený horný predný zub.

Polícia žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu nezvestných oznámila na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies