Justin Bieber hosťuje v skladbe Cold Water skupiny Major Lazer

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 14:55 • 2 min
Justin Bieber hosťuje v skladbe Cold Water skupiny Major Lazer

NEW YORK - Americká elektronická skupina Major Lazer zverejnila skladbu Cold Water, v ktorej hosťujú kanadský spevák Justin Bieber a jeho dánska kolegyňa MO. Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj lyric video.

slovakia

left justify in out

Cold Water sa bude nachádzať na pripravovanom albume Music Is the Weapon, ktorý Major Lazer plánujú vydať tento rok. Na písaní skladby sa podieľali Ed Sheeran, Benny Blanco a člen spomínanej skupiny Diplo, ktorý má na konte sólový album Florida (2004). Spolu s producentom Skrillexom tvorí tiež duo Jack Ü, ktoré s 22-ročným Bieberom nahralo hit Where Are Ü Now. Dvadsaťsedemročná MO predtým spolupracovala s formáciou Major Lazer na singloch Lost a Lean On.


Skupina Major Lazer funguje od roku 2008 a v súčasnosti ju tvoria okrem Dipla aj Jillionaire a Walshy Fire. Formácia má na konte albumy Guns Don't Kill People... Lazers Do (2009), Free the Universe (2013) a Peace Is the Mission (2015), ale tiež EP nahrávky Lazers Never Die (2010), Original Don (2011) a Apocalypse Soon (2014).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies