Justin a Hailey Bieberovci čakajú bábätko, ich rodičia ďakujú Bohu + VIDEO

NETKY.SK • 14 Máj 2024, 21:30 • 2 min
Justin a Hailey Bieberovci čakajú bábätko, ich rodičia ďakujú Bohu + VIDEO

Pár oznámil tehotenstvo na Instagrame koncom minulého týždňa. Hailey Bieber je približne v šiestom mesiaci.

slovakia

left justify in out

Čakala som na tento deň," povedala Bieberova mama Pattie Malletteová vo videu na Instagrame. „Panebože, budem babičkou!"

Justin a Hailey, budete najlepšími rodičmi všetkých čias," dodala. „Som tak vzrušená, oh môj Bože. Chvála Bohu!"

Tridsaťročný Justin Bieber a 27-ročná Hailey Bieber minulý štvrtok zverejnili na sociálnej sieti X video, na ktorom si obnovili manželský sľub a Hailey Bieber ukázala tehotenské bruško.

Hoci ich príspevok neobsahoval žiadny popis, Hailey Bieber sa takto vizuálne neštítila dať svetu vedieť, že pár bude mať čoskoro prírastok do rodiny.

Haileyin otec, herec Stephen Baldwin, zverejnil svoje blahoželanie na sociálnych sieťach a tiež vyjadril veľkú vďačnosť Bohu za bábätko.


Milujem vás," napísal Baldwin a dodal, že nemá slov z toľkého požehnania.„Chvála Bohu. Pripravte sa všetci na trochu zábavy."

Baldwin zdieľal fotografiu bozkávajúcich sa Bieberovcov, citujúc z 1.Jána 4:16: "Boh je láska. Kto žije v láske, žije v Bohu a Boh v ňom." Mnoho celebrít a priaznivcov zdieľalo blahoželania a radosť z tejto správy.

Bieberovci sa vzali v septembri 2018 v New Yorku po dvojmesačných zásnubách. Pár prešiel v manželstve ťažkosťami. V podcaste z novembra 2021 Justin Bieber uviedol, že veci, ktorými prešiel v minulosti, v ňom zanechali „traumu a jazvy“.

Povedal vtedy, že jediný spôsob, ako môže vstúpiť do „zdravého“ manželského vzťahu, je zažiť „vážne“ uzdravenie.

Mal som mnoho traumy a jaziev, takže som sa zaviazal pracovať na týchto veciach, uzdraviť sa. A Hailey ma jednoducho prijala takého, aký som," zaspomínal Justin Bieber.

Keď sme sa vzali, stále tam bolo veľa zranení a bolestí, ktoré som potreboval prežiť, ale ona cez to všetko videla moje srdce. Úprimne, pri pomyslení na to som mohol plakať. Prišiel som do bodu, keď som si povedal: 'Nie je žiadna iná vec, ktorú by som chcel viac.'“


Hailey Bieber dodala, že aj keď pre ňu zostáva proces uzdravenia jej manžela čiastočne záhadou, je rada, že„vydržal“ a že sú „zjednotení“.

V rozhovore s Ellen DeGeneresovou v roku 2020 Justin Bieber povedal, že sa teší na to, keď bude otcom. DeGeneresová sa vtedy páru spýtala, na čo čakajú, keď eśte nemajú prvého potomka.

Nie je to vôbec témou," povedal vtedy Justin. „Ale myslím, že Hailey má stále nejaké veci, ktoré chce ako žena dosiahnuť, a myslím si, že... ešte nie je pripravená. A to je v poriadku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: The Christian Post. Foto: Justin Bieber s manželkou (J. Bieber/Instagram)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies