Justice predstavili videoklip ku skladbe Fire

NETKY.SK • 1 December 2016, 13:28 • 2 min
Justice predstavili videoklip ku skladbe Fire

PARÍŽ - Francúzske elektro-rockové duo Justice zverejnilo v stredu videoklip ku skladbe Fire. V takmer štvorminútovom klipe účinkuje okrem formácie aj americká herečka Susan Sarandon.

slovakia

left justify in out

Trojica sa vo videu spoločne vydá na cestu autom po púštnej ceste, pričom šoféruje 70-ročná herečka. O réžiu sa postaral Pascal Teixeira. Novinka je dostupná na službe YouTube.


Skladba Fire pochádza z albumu Woman (2016), ktorý parížske duo uviedlo na trh 18. novembra. Z tretej štúdiovky skupiny pochádzajú tiež single Safe and Sound, Randy a Alakazam !.

 


Justice v zložení Gaspard Augé a Xavier de Rosnay zaujali v roku 2003, keď zremixovali skladbu Never Be Alone od skupiny Simian. O tri roky neskôr skladba vyšla opäť, tentoraz pod názvom We Are Your Friends a stala sa veľkým komerčným hitom. V roku 2007 vydali debutovú nahrávku Cross, ktorá okrem iných obsahovala aj singel D.A.N.C.E. V roku 2009 formácia zremixovala pieseň Electric Feel od MGMT, za ktorú získali Grammy. Justice zremixovali počas kariéry aj skladby od Lennyho Kravitza, Klaxons či U2. V roku 2011 uviedli na trh štúdiovku Audio, Video, Disco.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies