Jurij Ševčuk: Príďte do Ruska, veď sa to oplatí

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 16:18 • 2 min
Jurij Ševčuk: Príďte do Ruska, veď sa to oplatí

Frotmen ruskej rock skupiny DDT Jurij Ševčuk, v rozhovore s nemeckým denníka Spiegel vyzval nemeckých fanúšikov aby sa nebáli ísť do Ruska na Majstrovstvá sveta vo futbale 2018.

slovakia

left justify in out

V publikácii sa uvádza, že v Európe neexistuje spoločný názor. Nemecká kancelárka Angela Merkelová nevylučuje návštevu Ruska no 60 poslancov Európskeho parlamentu požaduje úplný politický bojkot Majstrovstiev sveta.

 

„Mýlite sa ak sa bojíte prísť k nám. V Berlíne, v Londýne alebo v Paríži, sú oveľa nebezpečnejšie než Rusko,“ vyhlásil hudobník. Už predtým Daily Mail písal o výhodách cesty na Majstrovstvá sveta vo futbale 2018 v Rusku.

 

Výmenný kurz rubľa a lacné jedlo robia turnaj jedným z najdostupnejších pre fanúšikov. Publikácia uvádza štúdiu Post Office Travel Money, podľa ktorej sú priemerné ceny najobľúbenejších fanúšikovských jedál, ako napríklad hamburgery, pivo a bublinkové nápoje v Rusku dvakrát až trikrát nižšie ako v krajinách kde sa Majstrovstvá odohrávali v minulosti: v Brazílii a vo Francúzsku. Drahšia je v Rusku len káva. "Fanúšikovia futbalu tak budú môcť získať najväčšiu návratnosť za najnižšiu cenu," zhrnul The Daily Mail.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies