Juraj Sinay čestným členom FIS

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 09:56 • 2 min
Juraj Sinay čestným členom FIS

BARCELONA - Na nedávnom kongrese Medzinárodnej lyžiarskej federácie v Barcelone menovali aj ôsmich čestných členov jednotlivých komisií FIS. Jedným z nich sa stal aj Slovák Juraj Sinay, ktorý 20 rokov úspešne pôsobil v subkomisii FIS pre Európsky pohár a bol aj technickým delegátom FIS. Informuje o tom server FIS.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročného dlhoročného funkcionára zjazdového lyžovania ocenili aj na nedávnej slávnosti počas vyhlásenia ankety Lyžiar roka v Hornom Smokovci za celoživotný prínos pre tento šport na Slovensku.

 

Sinay v minulosti dvanásť rokov šéfoval úseku alpských disciplín Slovenského lyžiarskeho zväzu a bol aj podpredsedom zväzu. Súčasný prorektor Technickej univerzity v Košiciach pre vonkajšie vzťahy a marketing je aj držiteľom ďalších významných ocenení, ako napríklad Bronzových kruhov SOV. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies