Jozef Oklamčák hľadá delegátky na svetovú súťaž do Číny

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 19:40 • 2 min
Jozef Oklamčák hľadá delegátky na svetovú súťaž do Číny

BRATISLAVA/PRAHA/VIEDEŇ - Dnešným dňom začína agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION v spolupráci s ČESKOSLOVENSKÝM LEVOM, výber delegátiek na svetovú súťaž krásy, ktoré budú reprezentovať Slovensko, Česko a Rakúsko na MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 v ČÍNE.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podmienkou je minimálna výška 172 cm a vek od 18 do 27 rokov. Dievčatá musia byť slobodné, bezdetné a so znalosťou anglického, alebo ruského jazyka.

 

Samozrejme čínština  je vítaná. Musia mať slovenské, české alebo rakúske občianstvo, resp. cestovný pas, alebo trvalé bydlisko, príslušnej krajiny.

 

Fotografie postavy, v plavkách a tváre, je potrebné poslať do 15.7.2016 na email: oklamcak@oklamcak.sk, alebo info@ceskoslovenskylev.com

 

Ako nám povedal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, "vzhľadom na moje dlhoročné skúsenosti, dostal som možnosť vybrať na svetovú súťaž MISS TOURISM QUEEN INTERNATIONAL 2016 missky, ktoré budú v Čine reprezentovať Slovensko, Česko a Rakúsko. Verím, že sa mi podarí spolu s mojimi českými a rakúskymi partnermi vybrať slečny, ktoré na súťaži dokážu, že európska krása je konkurenčná tej ázijskej, či americkej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies