Jessica Simpson nahráva nový album

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 13:44 • 2 min
Jessica Simpson nahráva nový album

LOS ANGELES - Americká speváčka a herečka Jessica Simpson nahráva nový album. Tridsaťštyriročná rodáčka z Abilene v Texase to prezradila pre televíziu Extra.

slovakia

left justify in out

"Práve teraz nahrávam album a tiež robím mnoho iných zábavných vecí," uviedla interpretka, ktorá sa niekoľko ostatných rokov venovala rodine a navrhovaniu šatstva. "Móda bude vždy súčasťou toho, kým som. Doslova, keď nemám oblečené dobré šaty, neviem zaspievať dobrú pieseň," vysvetlila. "Vo svojom dome mám nahrávacie štúdio, takže sa môžem zároveň venovať deťom a ony ma zasa môžu skúsiť prespievať. Nebudú moji vokalisti, pretože zaspievajú akurát 'Aaaaa'," povedala tiež Simpson.

 

Jessica Simpson debutovala na hudobnej scéne v roku 1999 albumom Sweet Kisses, po ktorom nasledovali nahrávky Irresistible (2001), In This Skin (2003), Rejoyce: The Christmas Album (2004), A Public Affair (2006), Do You Know (2008) a Happy Christmas (2010). Medzi jej najznámejšie skladby patria I Wanna Love You Forever, Irresistible, Take My Breath Away, Angels či These Boots Are Made For Walkin. Ako herečka sa objavila napríklad v snímkach Vidláci na pretekoch (2005), Guru lásky (2008) a v rokoch 2002 a 2003 si zahrala aj v seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). V minulosti bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica (2003 - 2005). Vlani sa jej manželom stal bývalý hráč amerického futbalu Eric Johnson, s ktorým má dcéru Maxwell a syna, ktorému dali meno Ace. Ako návrhárka ponúkla napríklad oblečenie pre tehotné ženy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies