Jennifer Hudson zverejnila videoklip k piesni Walk It Out

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 14:08 • 2 min
Jennifer Hudson zverejnila videoklip k piesni Walk It Out

LOS ANGELES - Americká speváčka Jennifer Hudson zverejnila prostredníctvom portálu YouTube videoklip k piesni Walk It Out. Krátke video zobrazuje 32-ročnú interpretku, ako sa prechádza mestom. O jeho réžiu sa postaral Director X.

slovakia

left justify in out

Skladba Walk It Out je druhým singlom z pripravovaného albumu speváčky. Ako producenti sa na nej spolupodieľali J-Roc a Timbaland, ktorý si v novom klipe tiež zahral. "Celá tá pieseň má pripomínať odkiaľ pochádzam. Kto by mi s tým lepšie pomohol ako Timbaland a jeho tím? Text sme napísali spolu," uviedla Hudson ešte v apríli. Novej piesni predchádzala skladba I Can't Describe (The Way I Feel), ktorú Hudson vydala minulý rok. 

 

 

Jennifer Hudson sa stala známou v roku 2004 ako finalistka tretej sezóny speváckej súťaže American Idol. Na konte má zatiaľ dva štúdiové albumy - Jennifer Hudson (2008) a I Remember Me (2011). Okrem spevu sa venuje aj herectvu. Jej filmovým debutom bol muzikál Dreamgirls (2006), ktorý jej v roku 2007 vyniesol Oscara, Zlatý glóbus, cenu BAFTA, Critics' Choice Movie Award i Screen Actors Guild Award za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Následne si zahrala tiež v snímkach Sex v meste: Film (2008) alebo Múr nárekov (2008). Od novembra 2013 má hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies