Jeden napadol expriateľku, ďalší zase dvoch mužov

NETKY.SK • 19 September 2014, 10:25 • 2 min
Jeden napadol expriateľku, ďalší zase dvoch mužov

BRATISLAVA/KOŠICE - Až tri roky môže stráviť za mrežami 29-ročný Michalovčan, ktorý ešte koncom júna napadol na ulici svoju bývalú družku, v týchto dňoch ho obvinili.

slovakia

left justify in out

Ján expartnerku viackrát udrel päsťou do tváre, chytil ju za vlasy a hodil na zem, mlátil ju, aj keď ležala na chodníku. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, po útoku sa desať dní liečila. Muža obvinili z ublíženia na zdraví a výtržníctva.

 

Pred krčmou v obci Nižný Čaj v okrese Košice-okolie zase zbili a dokopali traja mladíci vo veku 18, 20 a 21 rokov dvoch miestnych mužov (27 a 29 rokov). Dobitých ich nechali ležať na zemi a odišli. Spôsobili im zranenia s asi dvojtýždňovou dobou liečenia. Staršiemu z napadnutých mužov navyše poškodili mobil a spôsobili mu škodu asi 130 eur. Mladých útočníkov taktiež obvinili z ublíženia na zdraví a výtržníctva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies