Jasmina povedala Rytmusovi "Áno"

NETKY.SK • 5 November 2018, 16:11 • 2 min
Jasmina povedala Rytmusovi "Áno"

BRATISLAVA - O tom, že Rytmus chodí s Jasminou Alagič a dáva svojim fanúšikom na známosť, že sa ľúbia na svojom sociálnom profile je známe. Dnes sa však ich vzťah posunul na ďalší level.

slovakia

left justify in out

Jasmina vraj nič netušila. O ruku ju požiadal v jej rodnej Bosne. Z drsniaka je zrazu muž, ktorý šíri na svojich sociálnych sieťach lásku. Mnohí mu to vyčítajú, iným sa jeho nový pohľad na život páči.

 

Pár so známou moderátorkou Jasminou tvoria od apríla tohto roka. Rovnaký humor, pozitívny mindset, názory, temperament či totožné veci, prezdrádza Rytmus o svojom vzťahu na sociálnom profile. Rytmus má 41 rokov a Jasmina 28: "Po tom, čo som dokázal, je pre mňa správne šíriť usporiadaný život plný lásky," informuje.

 

"Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak, v Bosne, okolo polnoci na jej obľúbenom mieste. Do poslednej sekundy netušila, že ten prsteň som od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a tak prirodzené. Na tento moment som čakal celý život a poviem vám tak, že pokľaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku, je neopísateľne najkrajší pocit aký som zažil," opísal zásnuby Rytmus na svojom Instagramovom profile.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies