Jara pre prsty v Cavaniho zadku môže zmeniť klub

NETKY.SK • 26 Jún 2015, 14:59 • 2 min
Jara pre prsty v Cavaniho zadku môže zmeniť klub

BERLÍN - Čilský futbalový reprezentant Gonzalo Jara si môže hľadať nový klub, jeho doterajší zamestnávateľ Mainz 05 už o neho nemá po provokácii na juhoamerickom šampionáte záujem.

slovakia

left justify in out

 V štvrťfinálovom zápase s Uruguajom sa obranca domáceho tímu teatrálne porúčal k zemi po ľahkom dotyku na tvári od útočníka Edinsona Canaviho, ktorý dostal druhú žltú kartu a musel predčasne odísť do šatne. Až záznam situácie však odhalil, čo sa naozaj stalo. Potrestanému kontaktu predchádzala provokácia, keď Jara pchal prsty pravej ruky do Uruguajčanovho zadku.

 

 

"Takéto niečo nebudeme tolerovať. Viac ako jeho prstoklad ma nahnevalo, čo sa dialo potom. Nič neznášam viac ako takéto divadlo," povedal pre Bild na adresu Jaru generálny manažér bundesligového mužstva Christian Heidel a dodal: "Ak niekto o neho prejaví záujem, môže ísť." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies