Matovič by už Čaputovú za prezidentku nepodporil, tvrdí, že je falošná

NETKY.SK • 4 Máj 2022, 14:55 • 2 min
Matovič by už Čaputovú za prezidentku nepodporil, tvrdí, že je falošná

BRATISLAVA - Predseda vládneho hnutia OĽaNO Igor Matovič by Zuzanu Čaputovú v ďalších voľbách za prezidentku SR nepodporil. Považuje ju za falošnú a zákernú. Slovensko by podľa neho malo hľadať lepšieho kandidáta.

slovakia

left justify in out

 

„Považujem ju za falošnú a veľakrát zákernú ženu. Zažil som s ňou dve stretnutia, o ktorých keby sa ľudia dozvedeli,  boli by zhrození," povedal po rokovaní vlády Matovič. Zároveň však odsúdil vulgarizmy na adresu prezidentky z nitrianskeho protestu Smeru-SD.

 

img

 

Matovič si myslí, že Slovensko by malo hľadať lepšieho prezidentského kandidáta, ako je Čaputová. „Na druhej strane sa obávam, že tá fašisticko-mafiánska scéna sa zomkne a postaví nejakého silného kandidáta a nakoniec nám aj Čaputová bude dobrá. Ale bol by som rád, aby malo Slovensko väčšie ambície," uzavrel Matovič.

 

Prezidentka Zuzana Čaputová zatiaľ nepovedala, či by opäť kandidovala na najvyšší post v štáte. Ak by sa pre opätovnú prezidentskú kandidatúru rozhodla, podporu by našla v SaS.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies