Ukradnuté zbrane nechal pred dverami pohostinstva

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 15:50 • 2 min
Ukradnuté zbrane nechal pred dverami pohostinstva

BRATISLAVA - Polícia vzniesla obvinenie voči 42-ročnému Mariánovi, ktorý začiatkom júna z rodinného domu v obci Závod (okres Malacky) ukradol trezor so strelnými zbraňami a následne ich položil pred dvere pohostinstva.

slovakia

left justify in out

Páchateľa policajti chytili pri akcii s názvom Trezor. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková. Počas akcie Trezor došlo podľa hovorkyne k zadržaniu dvoch podozrivých osôb, vykonaniu domovej prehliadky a nájdeniu odcudzeného trezora v potoku. "Okrem iných vecí bola zaistená i dlhá guľová strelná zbraň, zelená sušina, finančná hotovosť a veci pochádzajúce z trestnej činnosti," informovala Šimunková. Bratislavskí policajti pohotovostného policajného útvaru najskôr páchateľa a jeho priateľku obmedzili na osobnej slobode, v súvislosti s čím začal páchateľ spolupracovať. "Vyšetrovateľ mu na základe zistených skutočností vzniesol obvinenie pre úmyselný prečin porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom krádeže," dodala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
TASR/KB Netky, Foto: unsplash
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies