Mladý muž sa zahral na akčný film. Nebezpečnou jazdou na štvorkolke ohrozil deti a matky s kočíkmi

NETKY.SK • 3 Apríl 2021, 13:17 • 2 min
Mladý muž sa zahral na akčný film. Nebezpečnou jazdou na štvorkolke ohrozil deti a matky s kočíkmi

BRATISLAVA - Dvadsaťpäťročný Tomáš z Bratislavy sa v posledný posledný marcový deň rozhodol pre akčnú a nezákonnú jazdu na štvorkolke. Svojim riskantným a nebezpečným správaním ohrozil ostatných účastníkov cestnej premávky a takmer spôsobil dopravnú nehodu.

slovakia

left justify in out

Na ulici kapitána Jána Rašu v bratislavskej mestskej časti Dúbravka jazdil Tomáš v protismere, a s vozidlom vyšiel na chodník. Vážne ohrozil maloleté deti na bicykloch. Jazdil aj po chodníku, čím ohrozil ďalších približne 20 ľudí, medzi ktorými boli aj matky s deťmi v kočíkoch. V jazde sa mu pokúsilo zabrániť služobné vozidlo policajného zboru, to však nebezpečným manévrom obišiel.

 

img


Polícia muža zadržala, a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Bolo zistené, že štvorkolku viedol aj napriek tomu, že má uložený zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlá po dobu 60 dní. „Svojím konaním úmyselne vydal najmenej osem osôb do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví. V tejto súvislosti mu vyšetrovateľ policajného zboru vzniesol obvinenie z trestného činu všeobecného ohrozenia v súbehu s trestných činom marenia výkonu úradného rozhodnutia," uviedol hovorca Szeiff. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

 

Možno vás bude zaujímať: Polícia SR odhalila veľkú organizovanú skupinu, ktorá na Slovensko prevážala cudzincov z Albánska

Polícia sa v tejto súvislosti žiada svedkov, prípadne ľudí ktorí boli touto udalosťou ohrození, aby kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo prostredníctvom správy na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies