Jamajka: UNHCR žiada vyšetrenie vraždy aktivistky za ľudské práva

NETKY.SK • 22 August 2012, 06:30 • 2 min
Jamajka: UNHCR žiada vyšetrenie vraždy aktivistky za ľudské práva

Jamajka UNHCR žiada vyšetrenie vraždy aktivistky za ľudské práva - Krimi Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) žiada od jamajskej polície, aby vyšetrila smrť aktivistky za ľudské práva, ktorú uniesli a zavraždili na Jamajke. Clover Grahamová bo

slovakia

left justify in out

img

Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR) žiada od jamajskej polície, aby vyšetrila smrť aktivistky za ľudské práva, ktorú uniesli a zavraždili na Jamajke.
      Clover Grahamová bola právnička a čestná spolupracovníčka UNHCR na Jamajke. Jej telo s podrezaným hrdlom našli v nedeľu na poli v blízkosti jamajského hlavného mesta Kingston. 
      Miestni predstaviteľ UNHCR sa o Grahamovej vyjadril, že pre utečencov a ľudí hľadajúcich azyl bola vždy pripravená venovať svoj čas, energiu, právne poradenstvo, aj vlastné peniaze.
      Zároveň pracovala pre inštitút právnej pomoci a učila na univerzite. Jej syn s priateľkou boli zavraždení podobným spôsobom v roku 2008.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies