Jagnešák ide postaviť svojho kandidáta na post prezidenta SOV

NETKY.SK • 29 Február 2016, 12:09 • 2 min
Jagnešák ide postaviť svojho kandidáta na post prezidenta SOV

BRATISLAVA - Šéf Slovenského zväzu bobistov (SZB) Milan Jagnešák netají svoju nespokojnosť so situáciou v slovenskom športe.

slovakia

left justify in out

"Konečne potrebujeme zmenu. Nový zákon o športe je fajn, ale čo ďalej? Myslím predovšetkým vzťahy a intrigy v zákulisí. Nesúhlasím s tým, ako sa správajú ´mocní´ a bojujú o kreslá. Nepáči sa mi, ako sa rozhoduje niekde za dverami. Jednoducho povedané, začína sa hon na líšku," uviedol pre agentúru SITA Jagnešák, ktorý je súčasťou komisie športovcov Slovenského olympijského výboru (SOV). Ten čaká na jeseň voľba nového prezidenta, keďže súčasný František Chmelár vo funkcii končí.

 

"Ja nemám žiadne ambície, ale je moja morálna povinnosť sa postaviť proti tomu, ako to tu všetko funguje. Ja si olympijské kruhy vážim, takisto aj ľudí a rodiny, ktoré dotiahli svoje deti až k účasti na OH a tam žili spoločný sen. Práve preto ide náš bobový zväz postaviť svojho kandidáta na prezidenta SOV," pokračoval štvornásobný účastník ZOH, ale jeho meno zatiaľ neprezradil. "Čítal som jedno porekadlo, ktoré sa hodí pre túto hru. Leva nezaujíma, čo si o ňom myslia ovce. A tak to beriem tak, že my sme reprezentovali ako ovečky vždy so sklonenými hlavami, ale so zápalom rímskeho vojaka. Verím, že konečne nastal čas otočiť tento stav," doplnil Jagnešák, ktorý zároveň na záver adresoval slová slovenským reprezentantkám v alpskom lyžovaní, ktoré čaká počas víkendu Svetový pohár na domácich svahoch v Jasnej. "Dievčatám i celej Jasnej držím palce!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies