Jackson Rathbone si zahrá v seriáli Finding Carter

NETKY.SK • 24 August 2015, 07:48 • 2 min
Jackson Rathbone si zahrá v seriáli Finding Carter

LOS ANGELES - Americký herec Jackson Rathbone, známy najmä ako Jasper Hale z romantickej upírskej ságy Twilight (2008 - 2012), sa predstaví v nových častiach dramatického seriálu Finding Carter z dielne MTV. Informoval o tom magazín Entertainment Weekly. Tridsaťročný rodák zo Singapuru stvárni očarujúceho podnikateľa Jareda, ktorý sa zamiluje do neplnoletej Carter Stevens v podaní Kathryn Prescott.

slovakia

left justify in out

Hlavnou hrdinkou seriálu je spomínaná Carter. Tá zistí, že žena, ktorá ju vychovávala, ju ako bábätko uniesla od jej biologických rodičov. Nové epizódy prinesie MTV na obrazovky od 6. októbra. Okrem 24-ročnej Prescott mohli diváci a diváčky v projekte vidieť aj Cynthiu Watros, Annu Jacoby-Heron, Zaca Pullama, Alexa Saxona či Alexisa Denisofa.


Jackson Rathbone sa okrem herectva venuje tiež hudbe - pôsobí v kapele 100 Monkeys. Chvály kritiky si vyslúžil v roku 2009 za stvárnenie sériového vraha Adama Jacksona a jeho alter ega Amandy v kriminálnom seriáli Myšlienky vraha (2005). Naopak, Zlatú malinu pre najhoršieho herca vo vedľajšej úlohe mu vynieslo účinkovanie vo fantasy Posledný vládca vetra (2010) a treťom filme zo série Twilight s podtitulom Zatmenie (2010). V roku 2006 sa objavil v seriáli O.C. California (2003 - 2007). Zahral si tiež vo filmoch ako Modli sa za ráno (2006), S. Darko (2009) alebo Kovbojky a anjeli (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies