Jack Wilshere: Nemáme radi Walesanov, ale ani oni nás

NETKY.SK • 14 Jún 2016, 13:05 • 2 min
Jack Wilshere: Nemáme radi Walesanov, ale ani oni nás

LENS - Európsky šampionát vo futbale, ktorý sa v dňoch 10. júna - 10. júla koná vo Francúzsku, prinesie vo štvrtok veľkú bitku o Britániu. V rámci základnej B-skupiny sa v Lens (začiatok o 15.00 h) stretnú tímy Anglicka a Walesu.

slovakia

left justify in out

Duel je mimoriadne prestížny pre obe strany, o čom svedčí aj najnovšie vyjadrenie stredopoliara "Albiónu" Jacka Wilshera. "Nemáme Walesanov radi, ale ani oni nás," cituje web sportowefakty.wp.pl slová 24-ročného hráča Arsenalu Londýn. Wilshere zrejme pri svojom výroku pozabudol na fakt, že na klubovej úrovni s ním zdieľa šatňu aj reprezentant Walesu Aaron Ramsey.

 

Neskôr preto svoju myšlienku trochu rozvinul. "Čaká na nás veľmi ťažký zápas, vieme to. Bude to vyzerať ako na stretnutí Premier League. Všetci budú svedkami toho, akú vášeň pre futbal majú ľudia v našej krajine. Naším cieľom je zvíťaziť. Ak zdoláme Wales, budeme vo vynikajúcej pozícii," dodal Wilshere. Angličania v prvom zápase na šampionáte remizovali s Rusmi (1:1), Walesania získali tri body v súboji so Slovákmi (2:1).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies