Ivanka Trump čaká tretie dieťa

NETKY.SK • 24 September 2015, 16:43 • 2 min
Ivanka Trump čaká tretie dieťa

BRATISLAVA - Americká podnikateľka a bývalá modelka Ivanka Trump čaká s manželom Jaredom Kushnerom tretie dieťa.

slovakia

left justify in out

Novinku potvrdila 33-ročná rodáčka z New Yorku americkému týždenníku People. "Jared a ja sme nadšení, pretože vám môžeme oznámiť, že začiatkom roka privítame do našej rodiny tretie dieťatko. Je to veľké požehnanie. Sme neskutočne vďační a tešíme sa," uviedla budúca trojnásobná mamička.
Trump sa podelila o radostnú správu aj na webstránke www.ivankatrump.com, kde zverejnila video a fotografiu so štvorročnou dcérou Arabellou a takmer dvojročným synom Josephom.

 

 

I have some very exciting news to share!! Check out this video and visit https://bit.ly/1WkLPSe for the super sweet (and hilarious!) outtakes:

Posted by Ivanka Trump on 24. september 2015


Ivanka Trump je absolventkou ekonómie prestížnej obchodnej vysokej školy Wharton School na University of Pennsylvania a v súčasnosti pôsobí ako výkonná viceprezidentka spoločnosti Trump Organization. Jej otcom je miliardár Donald Trump a matkou zas bývalá lyžiarka a modelka českého pôvodu Ivana Trump. S Jaredom Kushnerom, ktorý vlastní týždenník New York Observer, sa začala stretávať v roku 2007. Zosobášili sa 25. októbra 2009.

 


Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies