Islamský štát rozširuje v Sýrii ľudožravé baktérie

NETKY.SK • 5 December 2015, 08:55 • 2 min
Islamský štát rozširuje v Sýrii ľudožravé baktérie

DAMASK - Zo Sýrie sa šíria ďalšie hrôzostrašné správy. Islamský štát má na svedomí šírenie baktérii, ktoré sa živia ľudským mäsom.

slovakia

left justify in out

Červený kríž v Sýrii oznámil, že medzi ľuďmi sa šíri baktéria Leishmania. Na svedomí to majú práve bojovníci Islamského štátu, ktorí vraždia nevinných ľudí. Mŕtvoly ktoré nechávajú volne ležať po uliciach rozširujú túto zákernú chorobu. V skutočnosti sa jedná o mäsožravých bičíkovcov a ich najťažšia forma vedie až k úmrtiu. 

 

Podľa Červeného kríža v Sýrii sa objavilo za posledných dní 500 prípadov tejto nemoci. “Odporné činy, medzi ktoré patria vraždenie nevinných ľudí a pohadzovanie ich tiel po uliciach je hlavnou príčinou šírenia Leishmaniózy”, uviedol pre Daily Mail pracovník Červeného kríža Dilqash Isa.

 

WHO varuje, že v Sýrii hrozí epidémia. Pred pôsobením IS v krajine bola choroba prakticky neznáma. Najhoršie na tom je, že baktéria Leishmania sa práve liahne v hnijúcich telách zavraždených ľudí, ktoré sú voľne pohodené na uliciach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies