Indiana Jones sa možno vráti v mladšej verzii

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 18:10 • 2 min
Indiana Jones sa možno vráti v mladšej verzii

USA - Ďalší film o obľúbenom archeológovi Indianovi Jonesovi by nemusel byť pokračovaním, ale mohol by priniesť úplne nový príbeh s mladším hercom v titulnej úlohe.

slovakia

left justify in out

Na základe informácií od dôveryhodného zdroja to tvrdí portál Latino Review. "I keď je ešte stále šanca, že Harrison Ford bude hrať Indianu Jonesa v ďalších filmoch série, možnosť, že sa to stane, je čoraz menšia," napísali s tým, že podľa ich zdroja je stanovený istý termín, a v prípade, že sa dovtedy Indiana Jones 5 nepohne, je štúdio pripravené postavu preobsadiť a pokračovať v dobrodružných príbehoch novou trilógiou. Podľa Latino Review by pritom nemalo ísť o reštart série, ale preobsadenie hlavnej postavy spôsobom, ako to robia tvorcovia bondoviek. Nápad na nový príbeh už vraj štúdio dostalo od Franka Darabonta.

 

Harrison Ford sa v úlohe obľúbeného dobrodruha naposledy predstavil vo filme Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008). Predtým ho stvárnil v snímkach Dobyvatelia stratenej archy (1981), Indiana Jones a Chrám skazy (1984) a Indiana Jones a posledná krížová výprava (1989). Sedemdesiatjedenročný herec však už nie je takým lákadlom pre divákom, akým býval. Jedným z horúcich kandidátov na jeho nástupcu je vraj 39-ročný Bradley Cooper. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky Bradley Cooper.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies