Icardi je späť! Po sporoch sa zapojil znovu do tréningového procesu Interu Miláno

NETKY.SK • 21 Marec 2019, 14:48 • 2 min
Icardi je späť! Po sporoch sa zapojil znovu do tréningového procesu Interu Miláno

MILÁNO - Argentínsky futbalový útočník Mauro Icardi podľa všetkého ukončil spor so svojím klubovým zamestnávateľom Interom Miláno. Dvadsaťšesťročný útočník sa vo štvrtok zapojil do tréningového procesu "nerazzurri" prvý raz od 13. februára.

slovakia

left justify in out

V ostatných tréningoch aj dueloch talianskeho klubu absentoval na súpiske mužstva - oficiálne pre problémy s kolenom. Podľa viacerých zdravotných vyšetrení však neutrpel žiadnu zdravotnú indispozíciu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚫️ #MI9 ⚫️

Príspevok, ktorý zdieľa Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi),

 

Atmosféra okolo Icardiho bola od spomenutého dátumu poriadne napätá. V tom čase ho v tíme zbavili funkcie kapitána a kanonier údajne zle znášal toto rozhodnutie trénera Luciana Spallettiho.

 

V aktuálnej sezóne odohral Icardi 20 zápasov v najvyššej talianskej súťaži Serie A, v ktorých nastrieľal 9 gólov. Najbližšie by mohol klubový spoluhráč slovenského reprezentanta Milana Škriniara zasiahnuť do ligového zápasu proti Laziu Rím, ktorý sa odohrá 31. marca v Miláne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies