Kontroverzný tréner Růžička skončil v Chomutove

NETKY.SK • 15 Máj 2019, 19:40 • 2 min
Kontroverzný tréner Růžička skončil v Chomutove

Chomutov - Vedenie českého hokejového klubu Piráti Chomutov sa dohodlo s trénerom Vladimírom Růžičkom na ukončení zmluvy, ktorá mala platiť ešte šesť rokov. Zatiaľ nie je známe, kto sa stane jeho nástupcom.

slovakia

left justify in out

Chomutov sa v budúcej sezóne nepredstaví medzi českou elitou, aj vinou zlej finančnej situácie spadol do druhej najvyššej súťaže - Chance ligy.

 

"Rokovali a debatovali sme pomerne dlho. Rozhovory vyústili v dohodu, že sa naše cesty rozídu," uviedol pre piratichomutov.cz štatutárny riaditeľ klubu Milan Soukup.

 

 

 

"Rozhodovanie bolo pre mňa strašne ťažké, pretože som sa v Chomutove usadil a mám to tu rád. Pre mňa ale bolo jednoznačnou prioritou, aby sme sa hneď vrátili do extraligy, čo vedenie vidí momentálne inak a chce prednostne ekonomicky stabilizovať klub. V tejto chvíli zmluvu nikde nemám," povedal Růžička.

 

Kapitán olympijských šampiónov z Nagana ma na svojom konte aj úplatkarskú aféru.  Ako tréner českej reprezentácie viedol "pirátov" v uplynulých štyroch extraligových sezónach. Raz s nimi postúpil do štvrťfinále, potom dokonca aj do semifinále. Predčasom 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies