Ibrahimovičove ego sa opäť prejavilo, keď neprišiel na tréning kvôli hádke so strážnikom parkoviska

NETKY.SK • 14 December 2012, 17:13 • 2 min
Ibrahimovičove ego sa opäť prejavilo, keď neprišiel na tréning kvôli hádke so strážnikom parkoviska

Ibrahimovičove ego sa opäť prejavilo, keď neprišiel na tréning kvôli hádke so strážnikom parkoviska

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ – Najlepší útočník PSG, Zlatan Ibrahimovič, sa včera ráno nezúčastnil tímového tréningu. U fanúšikov parížskeho klubu sa začali objavovať obavy, že by ich útočné eso mohlo chýbať v dôležitom nedeľnom zápase proti Lyonu, ktorý vedie tabuľku Ligue1 s trojbodovým náskokom pred PSG.
Hovorca klubu pre francúzsky denník L'Equipe povedal, že Ibrahimovič má upravený, individuálny režim a trénuje sám v posilňovni.

Z vnútra klubu sa však ozývajú hlasy, ktoré tvrdia, že v posledných týždňoch sa vzťahy medzi Ibrahimovičom a PSG zhoršili, aj keď to navonok nie je viditeľné.
Podľa správ vo Francúzsku sa Ibrahimovič minulý mesiac rozzúril na zamestnancov PSG po tom, ako mu nedovolili zaparkovať auto na klubovom parkovisku, ktoré je vyhradené pre technický personál.

Ibrahimovič, ktorý je známy svojou "typickou" osobnosťou, chcel zaparkovať svoje auto na mieste vyhradenom pre zamestnancov, pretože sa nachádza bližšie ku klubovému tréningovému areálu ako parkovisko určené pre hráčov. Švéd na odmietnutie strážnika parkoviska zareagoval svojsky a rozhodol sa zaparkovať svoje auto pri vchode do parkoviska pre technický personál, aby zablokoval všetkým autám vstup alebo východ z parkoviska.

Ibrahimovič prestúpil do PSG z AC Miláno v lete tohto roku, ale niektoré anglické kluby už pozorne sledujú vývoj aktuálnych vzťahov a udalostí vo francúzskom klube.
Švédsky útočník hral už v niekoľkých špičkových európskych kluboch (Ajax, Inter Miláno, AC Miláno, Juventus, FC Barcelona), ale vždy budil ten dojem, že sa nikde nedokáže usadiť, keďže v žiadnom klube nezostal dlhšie ako tri sezóny.
Útočník, ktorý vo svojej kariére vyhral už deväť ligových titulov s rôznymi klubmi, sa nedokázal usadiť dokonca ani v Barcelone, keď sa svojho času posťažoval - ​​"Bol som Ferrari riadené ako Fiat". Poukazoval tým na to, že katalánsky klub nebudoval svoj tím okolo neho.

Chelsea momentálne robí všetko pre to, aby v januári získali útočníka Atlética Madrid, Falcaa, ale Abramovič má v zálohe plán zahŕňajúci Ibrahimoviča, ak by jeho pokusy o zisk Kolumbijčana nevyšli.
Ďalším záujemcom je manchesterský klub City, ktorý sa gólovo trápi a s neistou budúcnosťou Balotelliho a bývalým trénerom Mancinim (trénoval Inter počas Ibrahimovičovho pôsobenia v klube), by mohli vstúpiť v januári do hry veľmi zaujímavou ponukou, v snahe obhájiť titul Premier League.

Ibrahimovič v tejto sezóne stihol rozvlniť sieť už 17 krát a je aj najlepším útočníkom Ligue1.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=Pq9CoZCJH3I"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies