Hviezdny futbalista Arsenalu Oleksandr Zinčenko je majstrom streľby nielen na ihrisku, ale aj v hre Counter-Strike 2

NETKY.SK • 9 Február 2024, 18:50 • 2 min
Hviezdny futbalista Arsenalu Oleksandr Zinčenko je majstrom streľby nielen na ihrisku, ale aj v hre Counter-Strike 2

Komunita e-športov zostala prekvapená po tom, čo Oleksandr Zinchenko urobil nezvyčajné cameo. Pre kontext, futbalista Arsenalu sa zapojil do súťažného zápasu Counter-Strike 2 za tím Passion UA ​​(tiež založený Zinchenkom), čím nastúpil za iného hráča menom Eduard "zeRRoFiX" Petrovskyi, ktorý sa nemohol zúčastniť kvôli problémom so sieťou.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ sledujete anglickú Premier League, meno Oleksandra Zinčenka vám určite niečo hovorí. 27-ročný ukrajinský obranca má za sebou úspešný angažmán v Manchestri City av súčasnosti pôsobí v Arsenale. V minulom roku založil vlastný e-športový tím Passion UA, ktorý sa zúčastnil niekoľkých profesionálnych turnajov a v súčasnej dobe sa zúčastňuje kvalifikácie YaLLa Compass 2024 v hre Counter-Strike 2.

 

Práve tu hrá jeho tím proti tímu Bleed, keď jeden z jeho členov, zeRRoFIX, z technických dôvodov vypadol z hry a nahradil ho Zinčenko, presnejšie povedané Zina, aby bola k dispozícii kompletná zostava. Keď futbalista nastúpil, ukrajinský tím zle prehrával, ale s jeho pomocou sa mu podarilo pomerne slušne otočiť vývoj zápasu.

 

Skóre sa z 3:10 nakoniec zmenilo na 16:12, a to aj vďaka Zinčenkovmu výkonu. Je to pekný úspech, mať dve presné "hlavy" za sebou so zbraňou Desert Eagle.

Boli tam aj scény, keď Zincsenko len podporoval svojich spoluhráčov a nakoniec ho ostatní dokázali vyviesť z miery, ale celkovo hral prekvapivo dobre na niekoho, kto v podstate hrá futbal na profesionálnej úrovni. Napriek mnohým väčším menám medzi súpermi sa Passion UA ​​držal, jeho lídri nakoniec skončili s bilanciou 12-12, ale aj napriek víťazstvu, ktoré si pripísali, prehrali stretnutie 2:1.

 

Je podozrivé, že Passion UA ​​v najbližšej dobe neuvidíme v najvyššej súťaži Major, členovia tímu však môžu byť radi, že pokiaľ sa niekto nemôže ukázať na ihrisku, ich líder je pripravený chopiť sa virtuálnej zbrane. Do jarnej kvalifikácie Compass 2024 zostáva ešte zhruba mesiac, takže sa oplatí sledovať, či sa obranca Arsenalu nebude musieť opäť zapojiť do hry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, E Score News, PC Gamer, Foto: Sportskeeda / Instagram / CS2
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies