Návrat Paula Pogbu do dresu United sa opäť odkladá

NETKY.SK • 17 December 2019, 14:23 • 2 min
Návrat Paula Pogbu do dresu United sa opäť odkladá

MANCHESTER - Návrat francúzskeho futbalového stredopoliara Paula Pogbu do zostavy Manchestru United sa opäť odkladá. Podľa slov trénera "červených diablov" Oleho Gunnara Solskjaera je Francúz indisponovaný pre svoj zdravotný stav.

slovakia

left justify in out

Francúzsky reprezentant nevyzerá chorý

Hoci nórsky kouč už dlhší čas tvrdí, že Pogba sa vráti ešte do konca roka, je to čoraz menej reálne. Dnešné informácie britských médií priniesli videá zo sociálnych sietí, ako 26-ročný hráč tancuje na svadbe svojho brata Florentina v Paríži, ktorá sa konala minulý piatok.

 

 

Vyjadrenie hlavného trénera United

Pogba v tejto sezóne odohral za MUFC len šesť zápasov, trápilo ho zranenie členka. "Už som to povedal mnohokrát, Paul je špičkový, naozaj špičkový hráč, ktorého chceme vidieť hrať čo najlepšie za Manchester United. Potrebujeme len, aby bol úplne fit. V prvom zápase možno odohrá polhodinu, 45, 60 či 90 minút, kto vie. Tvrdo pracujeme, aby bol späť, momentálne je chorý," citovala Solskjaera agentúra AP pred stredajším štvrťfinálovým duelom Ligového pohára so štvrtoligovým Colchesterom.

 

 

V hre je Španielsko aj Francúzsko

O odchode Pogbu z Old Trafford sa už špekuluje dlhší čas. Záujem má Real Madrid, prestupový termín sa otvorí 1. januára. Francúzi si zase vedia predstaviť svojho krajana hrať pod Eiffelovkou. No do Paríža prišli pred sezónou Paredes či Guedes, dokonca Sarrabia zo Sevilly. Stred poľa majú teda dobre vystužený a prípadná kúpa Pogbu by sa dala teda porovnať s príchodom Curtoisa do Madridu, keď bol ešte jednotkou Navas, zhodou okolností brankár PSG. 

 

img

 

Prípadný záujem rivala z Londýna

Zimný prestupový trh sa už otvorí tentoraz aj pre Chelsea. Od UEFA dostali Londýnčania oficiálne povolenie nakupovať hráčov. V lete to mali zakázané, kvôli uzatváraniu zmlúv s mladými hráčmi. Posledné výsledky The Blues nie sú veľmi lichotivé, najmä tie v Premier League, takže prípadné duo z francúzskej reprezentácie Pogba - Kante, by mohlo na Stamford Bridge zafungovať. 

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies