Hviezda Philadelphie sa postaví pred súd za útok na staršiu vozíčkarku

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 11:41 • 2 min
Hviezda Philadelphie sa postaví pred súd za útok na staršiu vozíčkarku

HOUSTON - Hviezda amerického futbalu v NFL Michael Bennett bude v Houstone čeliť obžalobe z ublíženia na zdraví staršieho človeka. Tamojšia prokuratúra tvrdí, že 32-ročný defenzívny hráč zranil šesťdesiatšesťročnú vozíčkarku - zamestnankyňu štadióna - po vlaňajšom zápase Super Bowl LI. Bennett sa po víťazstve New England nad Atlantou snažil dostať cez bezpečnostný personál na hraciu plochu a osláviť triumf so svojím bratom v drese Patriots Martellusom.

slovakia

left justify in out

Michael Bennett sa odovzdal texaským úradom až teraz. Súd stanovil kauciu na 10-tisíc amerických dolárov a určil termín ďalšieho vypočutia na 23. apríla. Ak ho uznajú za vinného, hrozí mu až 10-ročný pobyt za mrežami a pokuta. "Je nevinný. Nikdy sa nikoho ani nedotkol. Obvinenia, že zranil postaršiu paraplegičku, sú totálnym nezmyslom a sú v rozpore s jeho celoživotným správaním," uviedol hráčov advokát.

Bennett nedávno prestúpil zo Seattlu do Philadelphie. Za svojou novou posilou stojí aj úradujúci víťaz Super Bowlu. "Každý je nevinný, kým sa mu nepreukáže vina," povedal generálny manažér Eagles Howie Roseman, ktorý dodal, že o incidente sa dozvedeli minulý piatok.

 

Jeho náprotivok z organizácie Seahawks John Schneider v pondelok pre NFL network oznámil, že o Bennettových problémoch nevedeli pred uzatvorením transferu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies