Husté sneženie komplikuje dopravnú situáciu na Slovensku

NETKY.SK • 28 Marec 2023, 11:15 • 2 min
Husté sneženie komplikuje dopravnú situáciu na Slovensku

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Husté sneženie a neupravené cesty komplikujú dopravu na viacerých miestach Slovenska. Počasie spôsobuje problémy na severnej diaľnici D1, v Banskej Štiavnici či na horských priechodoch. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS.

slovakia

left justify in out

Husté sneženie a neupravené cesty hlásia vodiči na D1 v úseku medzi Liptovským Hrádkom a Východnou. Neupravené a ťažko prejazdné sú pre sneženie aj cesty v Banskej Štiavnici. Počasie dopravu komplikuje i na horskom priechode Šturec, v stúpaní z Banskej Bystrice skončilo jedno auto v priekope. Na výjazde z Handlovej v smere do Žiaru nad Hronom sa skrížili dva kamióny a úsek je v oboch smeroch neprejazdný. Pred snežením varuje v stredu aj Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), výstraha prvého stupňa platí pre viaceré okresy severného Slovenska. Meteorológovia vystríhajú tiež pred vetrom na horách, snehovými jazykmi a závejmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona