Hull prišiel o Premier League aj o trénera Silvu

NETKY.SK • 26 Máj 2017, 09:41 • 2 min
Hull prišiel o Premier League aj o trénera Silvu

HULL - Futbalový Hull City prišiel o najvyššiu anglickú súťaž aj o hlavného trénera Marca Silvu. Klub v utorok oznámil, že 39-ročný Portugalčan nebude po neúspešných záchranárskych prácach a zostupe z Premier League na lavičke pokračovať. Vyplynulo to z jeho stretnutia s majiteľmi. Silva len v januári nahradil Mika Phelana, zmluvu mal podpísanú do konca ročníka.

slovakia

left justify in out

Hull viedol v 18 ligových zápasoch, dosiahol s ním 6 víťazstiev, ale po prehre 0:4 zo 14. mája s Crystal Palace bolo isté, že jeho misia sa neskončí dobre. Kroky bývalého kormidelníka Sportingu Lisabon či Olympiakosu Pireus by podľa BBC mohli viesť do Watfordu, kde skončil Walter Mazzarri.

 

"Každému je jasné, že keď sa mu naskytne šanca pôsobiť v Premier League, netúži si vyskúšať Championship," povedal Silva už minulý týždeň. Vedenie Hullu jeho rozhodnutie ľutuje, ale rešpektuje. Spolu so Silvom odchádzajú aj ďalší členovia realizačného tímu Joao Pedro Sousa, Goncalo Pedro a Hugo Oliveira.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies