Hoškov recept na Humburgera je jednoduchý: Keď ju trafím, bude koniec!

NETKY.SK • 6 Október 2023, 18:00 • 2 min
Hoškov recept na Humburgera je jednoduchý: Keď ju trafím, bude koniec!

PRAHA - Český MMA bojovník David Hošek mieri do titulového zápasu na turnaji RFA x IAF Special Title Night. Jeho súperom bude dočasný šampión Dominik Humburger, ktorý vo svojom poslednom vystúpení prišiel o status neporazeného bojovníka. Hošek je pripravený na to, aby Humburgerovu negatívnu sériu natiahol a presne vie, čo od zápasu môže očakávať.

slovakia

left justify in out

Podujatie bude mať okrem duelu Humburger vs. Hošek ďalšie dva titulové zápasy, v ktorých zabojujú Tadeáš Růžička proti Jacobovi Mikulovi a Yevhenii Orlov proti Alexovi Cvernovi. Podujatie prebehne 11. novembra v Prahe a vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.

 

Bola to stratégia unaviť súpera

David Hošek ide do zápasu krátko po tom, ako sa predstavil na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici. Jeho súperom bol po dlhej prestávke a vo vyššej váhovej kategórii Michal Glos, ktorého hneď v úvode poslal k zemi, na ktorej sa vzápätí nechal pomerne lacno pretočiť. „Z môjho pohľadu som úplne nechyboval. On sa mi nezdal nejako nahulený, jednoducho sa boj dostal na zem a tam on je dobrý, pretože je skúsený zápasník v BJJ. Dobre ma pretočil, ale neberiem to ako chybu. Naopak, on si v tej chvíli začal veľmi veriť a dávať do všetkého veľa sily. Počul som ho, ako dýcha veľmi nahlas a bolo mi jasné, že v druhom kole pôjde fyzicky dole. V druhom kole sa už len bránil,“ povedal Hošek o svojom poslednom zápase.

Humburger to bude ťahať na zem

Aj keď je dočasný šampión RFA prevažne postojár a svoj posledný zápas v KSW prehral hlavne pre jeho wrestling, Hošek je presvedčený o gameplane svojho súpera: „Náš zápas bude podobný ako na tréningu. Dominik sa pokúsi o niečo málo v postoji, ale bude sa to snažiť dostať na zem,“ predpovedá Hošek, ktorý si zároveň uvedomuje, aká je jeho najväčšia zbraň.

„Dominik má dobrú fyzičku, ale zase 5 kôl je viac možností pre mňa sa v nejakom kole trafiť. Keď ju trafim, môže byť koniec a to vie každý môj súper, preto sa ma každé snaží hodiť na zem,“ upozorňuje pred titulovým zápasom vypísaným na 5x5 minút. Ako už samotný šampiónsky zápas bude vyzerať, zistíme 11. novembra v Prahe. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.cz.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: RFA Foto: RFA / Matúš Zeťák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies