Súd rozhodol o piatich obvinených, ktorých zadržali s Queen Plačkovou

NETKY.SK • 25 Október 2021, 13:10 • 2 min
Súd rozhodol o piatich obvinených, ktorých zadržali s Queen Plačkovou

BRATISLAVA - Pätica mužov sa dnes dozvedela verdikt na neverejnom zasadnutí Najvyššieho súdu (NS) SR. Queen Plačková s manželom Reném si užívajú slobodu.

slovakia

left justify in out

Piati obvinení z drogovej trestnej činnosti v rámci septembrovej protidrogovej akcie Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) zostávajú vo väzbe. NS SR zamietol ich sťažnosti proti uzneseniu Špecializovaného trestného súdu (ŠTS), na základe ktorého ich vzali do väzby. TASR o tom informovala hovorkyňa NS SR Alexandra Važanová.

 

img

 

Hovorkyňa spresnila, že NS SR zamietol sťažnosti obvinených Tibora G., Petra Š., Mariána Š., Dávida L. a Igora P. "Senát zároveň zrušil napadnuté uznesenie vo výroku, ktorým bol vzatý do väzby obvinený Pavol D. a jeho väzba nebola nahradená dohľadom probačného a mediačného úradníka," podotkla.

 

Prečítajte si tiež: REPORTÁŽ: Plačková a jej manžel René idú na slobodu!

 

Pôvodne poslal ŠTS do väzby 6 obvinených, ale Pavol D. medzitým zomrel. Celkovo obvinili v rámci protidrogovej akcie NAKA 15 ľudí. Skupina mala pôsobiť na území Bratislavského a Trnavského kraja minimálne od roku 2012.

 

img

 

V rámci akcie zadržali aj influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela RenéhoSudca pre prípravné konanie ŠTS v Pezinku napokon manželov do väzby nezobral.  

 

K téme: VIDEO: Jasmina Alagič k obvineniu Plačkovej: „Želám každému to, čo si zaslúži.“

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies