Hororové prebudenie: Opitý sa zobudil v kontajneri na lodi do USA!

NETKY.SK • 15 August 2013, 12:04 • 2 min
Hororové prebudenie: Opitý sa zobudil v kontajneri na lodi do USA!

PEKING – Už ste sa niekedy po bujarej párty zobudili a nevedeli ste kde ste? Podobnú situáciu zažil aj jeden Číňan, ktorý sa takmer vydal na dvojtýždňovú plavbu do Los Angeles. V kontajneri.

slovakia

left justify in out

Jiang Wu z Číny zažil asi najhoršiu opicu na svete. Wu si totiž splietol posteľ s prepravným kontajnerom. Keď sa ráno zobudil do úplnej tmy prepadol panike. Kontajner, v ktorom si ustlal už bol naložený na nákladnú loď pripravenú na dvojtýždňovú plavbu do losangelského prístavu.

Kontajner bol už zapečatený, ale Wu si pomocou mobilného telefónu privolal na pomoc políciu. „Jeho najväčší problém bol, že nevedel povedať, v ktorom z kontajnerov sa nachádza a na lodi ich boli tisícky naukladaných na sebe,“ Prezradil Wuovu situáciu policajný hovorca.

Wu neprestajne búchal na kontajner, aby ho policajti ľahšie lokalizovali. Nakoniec ho našli v kontajneri, ktorý bol uložený vo výške 20-tich metrov.

„Má obrovské šťastie. Keby spal o hodinu dlhšie, ďalšia zastávka by pre neho bola Amerika,“ povedal jeden zo zamestnancov lodenice.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies