Barbora Piešová potešila v novom CD aj priaznivcov rapu. Dočkajú sa aj milovníci Kaliho?

NETKY.SK • 18 November 2020, 16:41 • 2 min
Barbora Piešová potešila v novom CD aj priaznivcov rapu. Dočkajú sa aj milovníci Kaliho?

Úradujúca česko-slovenská Superstar Barbora Piešová nedávno vydala svoj prvý album Som flegmatik, ale optimista.

slovakia

left justify in out

Zaujala v nej aj piesňou v spolupráci s rapermi zo zoskupenia Moja Reč.

 

Najslávnejšia obyvateľka Poruby pri Prievidzi, ktorá sa pred kariérou speváčky živila zváraním okien, priznáva, že tento populárny žáner príliš nemala rada. „Rapu som veľmi nehodovala pretým, než som išla do Superstar. Pretože ja veľmi neuznávam rap, ani podobné veci,“ vysvetlila.

 

 

Súhra okolností

Udiala sa však pekná zhoda okolností, ktorá ju povzbudila, aby aj takúto pieseň zaradila do prvotného albumu. „Nakoniec som spoznala chalanov, ktorí mi ukázali, že to nie je až také zlé a jednoducho som sa s nimi dala do reči a zistila som, že to vôbec nie je až také zlé. Takže som sa rozhodla zapojiť sa trochu aj do novšieho žánru, ako je rap,“ prezradila ostatná víťazka známej speváckej súťaže.

 

Nie len pre reklamu

Pieseň je jedna z tých, ktoré vďaka tomu, že rap je na Slovensku veľmi populárny, môže ešte viac dostať Barboru do povedomia poslucháčov. No ona sama hovorí, že nič nerobí len preto, aby sa zviditeľnila, všetko musí spĺňať viacero aspektov.

 

img

 

Ďalšie duety?

„Ja neviem čo bude. Nechcem hovoriť nič dopredu, ale pokiaľ by ma niekto oslovil, tak by som bola veľmi rada. Pokiaľ by sa mi páčila jeho tvorba, samozrejme,“ dodala Barbora Piešová. V krajine medzi Tatrami a Dunajom je v ostatnom období veľmi obľúbený napr. Kali či Majk Spirit, ale aj ďalší, a tak ich fanúšikovia sa môžu pýtať, či by sa dala nahovoriť aj na takéto duety.

 

Uvidíme, či prinesie budúcnosť, nakoľko si aj priaznivci tohto žánru potešia z ďalšieho možného zaujímavého hudobného spojenectva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies