VIDEO: Toto muselo bolieť, terminátor Chára opäť rozdával poriadne tvrdé rany!

NETKY.SK • 27 Február 2019, 10:39 • 2 min
VIDEO: Toto muselo bolieť, terminátor Chára opäť rozdával poriadne tvrdé rany!

DETROIT - Slovenský hokejista Tomáš Tatar skóroval pri vysokom triumfe Montrealu na ľade Detroitu 8:1 v utorňajšom stretnutí zámorskej NHL. Dvadsaťosemročný krídelník si vyslúžil titul tretia hviezda zápasu. Tatar svojím 22. gólom a 47. bodom v 63. vystúpení v aktuálnom ročníku v 6. min odštartoval nevídanú kanonádu Montrealu. Dovedna bol na ľade proti svojmu niekdajšiemu tímu necelých 13 minút a pripísal si aj dve "plusky."

slovakia

left justify in out

Piatimi bodmi za dva góly a tri asistencie sa blysol jeho spoluhráč z druhej formácie Max Domi, tretí člen ich útoku Andrew Shaw zase dosiahol hetrik. Štyrmi asistenciami sa prezentoval 23-ročný útočník Canadiens Jonathan Drouin.

Boston s brankárom Jaroslavom Halákom v bránke a kapitánom Zdenom Chárom v zostave zvíťazil na domácom ľade nad San Jose 4:1. Tridsaťtriročný gólman vykryl 19 z 20 striel súpera, čisté konto mu pokazil Logan Couture, ktorý v 12. min otvoril skóre v presilovej hre. Veterán v defenzíve Bruins Chára absolvoval na jeho pomery pomerne málo času - 17:42 min, počas ktorých stihol svoje štatistiky obohatiť o jeden plusový bod. V tretej tretine sa pobil s Evanderom Kanom. Dovedna si pripísal sedem trestných minút, keďže pred pästnou výmenou sa dopustil faulu kolenom.

 


K prekvapeniu sa schyľovalo vo Washingtone, kde Ottawa v pozícii najslabšieho tímu súťaže viedla v 8. min 2:0, napokon však prehrala 2:7. Na druhom góle Senators sa podieľal počas presilovky asistenciou aj slovenský bek Christián Jaroš. Pre rodáka z Košíc to bol ôsmy bod (1+7) v aktuálnej sezóne. Na ľade bol 15:36 min a pripísal si aj dve "mínusky".

Washington nepriaznivý stav vyrovnal ešte v prvej tretine a neskôr už s prehľadom diktoval tempo hry. Až ôsmi hokejisti Capitals si pripísali po dva body - Jevgenij Kuznecov, Tom Wilson, Brett Connolly, Lars Eller (všetci 1+1), Alexander Ovečkin, Nicklas Bäckström, Dmitrij Orlov (všetci 0+2) a T.J. Oshie (2+0).

Richard Pánik odohral necelých 17 min pri domácom triumfe Arizony nad Floridou 4:3 po samostatných nájazdoch. Dvadsaťosemročný krídelník sa prezentoval jednou strelou na bránku, jedným "hitom" a zablokoval 1 strelecký pokus súpera. O triumfe Coyotes rozhodol v nájazdovom rozstrele Alex Galchenyuk.






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies