Horor: Dievča (14) malo na facebooku, že dá každému, brutálne ju znásilnili!

NETKY.SK • 28 November 2013, 08:15 • 2 min
Horor: Dievča (14) malo na facebooku, že dá každému, brutálne ju znásilnili!

BARI – Nie všetko čo sa objaví na sociálnych sieťach odzrkadľuje skutočnosť. To si však pomýlila skupina mladíkov z talianskeho mesta Molfetty, ktorí znásilnili iba štrnásťročné dievča.

slovakia

left justify in out

Dievča sa pred celým incidentom pohádala so svojou kamarátkou, ktorá je na oplátku vytvorila falošný profil na sociálnej sieti facebook. Tam do popisu napísala, že si to chce rozdať s každým, koho stretne a zverejnila aj jej telefónne číslo. Štrnásťročnej školáčke začal ihneď vyzváňať telefón a keď vyšla na ulici desať mladíkov, ktorých z videnia poznala ju násilím zobralo do opusteného divadla.

V dedinskom divadle sa diali nechutné veci. Piati mladíci strážili okolie a piati brutálne znásilnili mladé dievča. Podľa policajného vyšetrovateľa Francesca Giannellu to nebol náhodný útok a súvisel s „inzerátom“ na facebooku. „Mladí ľudia si neuvedomujú, aké dôsledky môže mať ich správanie na sociálnych sieťach,“ povedal Giannella.

Obvinených bolo päť mladíkov vo veku 20 až 25 rokov, ktorý hrozí trest odňatia slobody minimálne na tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies