Honda vylúčila Stonerov návrat

NETKY.SK • 27 August 2013, 09:51 • 2 min
Honda vylúčila Stonerov návrat

SYDNEY - Šéf motocyklistického tímu Honda Livio Suppo v utorok poprel správy, že testovací jazdec a bývalý majster sveta Casey Stoner dostane šancu na domácej Veľkej cene Austrálie (18. - 20. októbra).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný niekdajší jazdec sa postaral o rozruch ohľadom svojho možného návratu začiatkom augusta, keď sa vyjadril, že "bolo skutočne dobré opäť sedieť na motocykli po deviatich mesiacoch." Austrálčan vlani šokoval motoristický svet, keď sa na vrchole kariéry rozhodol skončiť.

"Pre každého výrobcu je mať k dispozícii rýchleho testovacieho pilota niečo ako sen. Je takmer nemožné nájsť takého človeka. S Caseym sme v perfektnej situácii. Odkedy ukončil kariéru, hovorili sme o jeho sne raz za čas si zajazdiť. Každý teraz očakáva, že to znamená jeho návrat do súťaženia, ale tak to nie je," povedal Suppo. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies