Hollywoodska hviezda Scarlett Johansson žaluje spoločnosť Disney

NETKY.SK • 30 Júl 2021, 08:13 • 2 min
Hollywoodska hviezda Scarlett Johansson žaluje spoločnosť Disney

Scarlett Johansson tvrdí, že prišla o potenciálny zárobok práve pre kroky, ktoré podnikla spoločnosť Disney. Čo sa vlastne stalo?

slovakia

left justify in out

Hollywoodska hviezda žaluje spoločnosť Disney za porušenie zmluvy. Spoločnosť totiž streamovala jej film Čierna vdova súčasne s premiérou v kine. Informoval portál BBC.

 

img

 

Film vytvoril tento mesiac rekord v pokladniach. Počas prvého víkendu zarobil 218 miliónov dolárov. Tržby však začali výrazne klesať. Scarlett Johansson tvrdí, že prišla o potenciálny zárobok.

 

 

 

 

Spoločnosť Disney sa zatiaľ k žalobe podanej v Los Angeles priamo nevyjadrila. Johansson hovorí, že ponuku od Marvel Studios, ktoré vlastní Disney, pochopila ako sľub toho, že od premiéry uplynie tradične istý čas, než bude film streamovaný. 

 

Prečítajte si: Shakira si zavarila na poriadny problém. Za krátenie daní jej hrozí väzenie!

 

Počas prvého víkendu získala spoločnosť za predaj vstupeniek v Severnej Amerike približne 80 miliónov dolárov a v medzinárodnom meradle 78 miliónov dolárov, okrem toho ďalších 60 miliónov dolárov za vypožičanie.

 

Možno vás zaujme: Veľká Británia má svojho Brada Pitta!

 

Herečka mala prísť o 50 miliónov dolárov, informovali médiá. Pred pandémiou by hollywoodski filmoví fanúšikovia museli poctivoť čakať na premiéru v kine alebo tri mesiace na oficiálne streamovanie filmu.

 

 

Viaceré významné štúdiá nedávno spojili uvedenie filmov do kín so streamovaním rôznymi spôsobmi. Kiná samozrejme bojovali a aj bojujú o to, aby si získali svojich divákov späť, nakoľko strach z vírusu tento trh veľmi ovplyvnil v negatívnom zmysle slova. Príkladom je aj štúdio Warner Bros, ktoré uvedie Samovražedný oddiel (The Suicide Squad) v kinách aj na HBO Max už budúci mesiac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies