US Open: Djokovič postúpil do semifinále, Plíšková nestačila na Sakkariovú

NETKY.SK • 9 September 2021, 10:10 • 2 min
US Open: Djokovič postúpil do semifinále, Plíšková nestačila na Sakkariovú

NEW YORK – Novak Djokovič sa úspešne prebojoval cez Taliana Berrettiniho a postúpil do semifinále. Češka Plíšková nestačila na Sakkariovú a s turnajom sa lúči.

slovakia

left justify in out

Znova stratil prvý set

Djokovič sa so začiatkami zápasov výrazne trápi. Proti Berrettinimu nezvládol prvý set výsledkom 5:7. Pre Djokoviča to bol tretí zápas v rade, v ktorom stratil prvý set. V dnešnom zápase dokonca v prvom sete urobil až 17 nevynútených chýb. 

 

 Djokovič postupne svoj výkon stupňoval a nakoniec s prehľadom zvíťazil 5:7, 6:2, 6:2, 6:3. V semifinálovom súboji čaká na svetovú jednotku olympijský víťaz Alexander Zverev, ktorý je naozaj vo výbornej forme. 

 

 

Po Krejčíkovej stroskotala vo štvrťfinále aj druhá Češka Karolina Plíšková, ktorá nestačila na turnajovú sedemnástku Sakkariovú. Grékyňa hrá výborný turnaj a Češku zdolala v dvoch setoch dvakrát 6:4. Sakkariová si vo semifinále zmerá sily s prekvapením turnaja Angličankou Raducanovou, ktorá vo WTA rankingu figuruje až na 150. mieste. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies