Hnev medzi vodičmi v Petržalke vyústil až do vyhrážok s nožom

NETKY.SK • 19 Január 2024, 19:19 • 2 min
Hnev medzi vodičmi v Petržalke vyústil až do vyhrážok s nožom

BRATISLAVA - Vyostrená situácia na križovatke v Petržalke prerástla do nebezpečného vyhrážania s nožom. Konflikt medzi vodičmi vyústil v obvinenie 39-ročného Tibora I. za prečin nebezpečného vyhrážania.

slovakia

left justify in out

Napätá atmosféra, ktorá nastala v stredu (17.01.2024) popoludní medzi vodičmi v Petržalke na križovatke ulíc Jantárová – Vígľašská vyústila až do nebezpečného vyhrážania s nožom v ruke. Podľa doposiaľ zistených informácií po tom čo vodič so svojím motorovým vozidlom zn. Škoda zastavil na uvedenej križovatke a blokoval tým plynulý prejazd ostatných vozidiel, pristúpil k predným dverám jeho vozidla ďalší vodič, ktorý ho upozornil, aby neobmedzoval premávku a odišiel. Nezhody vodičov sa vystupňovali až natoľko, že upozornený vodič vozidla zn. Škoda vytiahol nôž so slovami, ktoré vzbudili u poškodeného obavu o svoj život a zdravie.

 

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V na podklade zistených skutočností vzniesol obvinenie 39-ročnému Tiborovi I. pre prečin nebezpečného vyhrážania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook / Polícia SR - Bratislavský kraj, Foto: MY Trenčín - SME / Facebook / Polícia SR - Trenčiansky kraj (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies