Tajomstvo aury

NETKY.SK • 2 Október 2023, 08:32 • 2 min
Tajomstvo aury

Mačka, to tajomné zviera, nás svojou prítomnosťou obklopuje a zároveň nás fascinuje.

slovakia

left justify in out

Jej aura je akoby oknom do duše, ktorá odkrýva jej jedinečné schopnosti a výnimočný vzťah k duchovnosti. Jedným z najzaujímavejších aspektov je jej aura, je fakt, že sa skladá z dvanástich vrstiev, čo je oproti nám ľuďom neuveriteľných osem vrstiev viac. Tieto vrstvy jej aury jej umožňujú vnímať svet z iného pohľadu a mať až o tri zmysly viac než človek. Týmto spôsobom získava mačka nezávislosť a schopnosť vnímať svet v jeho celistvosti. Navyše, mačka je jediným zvieraťom na Zemi, ktoré vydáva tajomné, vibrujúce zvuky. Mnohí z nás počuli, ako "šteká" vo chvíli harmónie. Tento zvuk je akýmsi hudobným výrazom jej vnímania sveta a zrejme aj dôkazom jej duchovnej vyspelosti. Toto tajomstvo a zvláštne schopnosti nám ukazujú, že mačka je spojená s vyššími duchovnými úrovňami, než naši pozemskí ľudia.











Preto nie je prekvapujúce, že mačky sú vnímané ako báječní duchovní sprievodcovia. Sú ochotné nám pomáhať na našej ceste k duchovnej osvete a rastu. Ich aury majú rozsah vibrácií od 650 Hz do 700 Hz, čo sú práve harmonické frekvencie, ktoré nám pripomínajú, že sú skutočnými bohmi v akcii. Týmto spôsobom sú schopné naladiť svoje energetické pole na pole konkrétnej osoby a neutralizovať negatívne vplyvy. Preto je častým odporúčaním mať mačku pri sebe, aspoň na krátku chvíľu denne. Je to ako nabitie svojej duchovnej batérie. V závere môžeme konštatovať, že mačky nám otvárajú brány do duchovnej dimenzie a pomáhajú nám nájsť harmóniu a vnímať svet z iného pohľadu. Sú našimi vernými spoločníkmi na ceste k duchovnému rastu a ich tajomná aura je jedným z najzaujímavejších fenoménov na svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies