Henrik Sedin má zranené koleno

NETKY.SK • 26 Marec 2014, 12:08 • 2 min
Henrik Sedin má zranené koleno

VANCOUVER - Bez zraneného kapitána Henrika Sedina vycestujú hokejisti Vancouveru na najbližšie dva zápasy NHL na klziskách súperov.

slovakia

left justify in out

V stredu sa Canucks predstavia v St. Paul proti Minnesote a vo štvrtok na ľade Colorada v Denveri. Tridsaťtriročný švédsky stredný útočník si v nedeľňajšom zápase proti Buffalu poranil ľavé koleno, ale klub ho zatiaľ neumiestnil na listinu dlhodobo zranených hráčov. Znamená to, že by sa v dohľadnom čase mohol vrátiť na ľad. Server NHL o tom informoval tréner Canucks John Tortorella.

 

Henrik Sedin je momentálne so 46 bodmi najproduktínejším hráčom tímu zo západu Kanady. Vancouver bude mať v zostávajúcich zápasoch čo robiť, aby si vybojoval miestenku do play-off. Deväť zápasov pred koncom základnej časti NHL patrí hráčom Canucks na Západe desiata priečka. Za Phoenixom na poslednom postupovom mieste zaostávajú o šesť bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies