Hazard neskóroval vyše 37 hodín, narodilo sa 75 miliónov detí

NETKY.SK • 15 December 2015, 10:29 • 2 min
Hazard neskóroval vyše 37 hodín, narodilo sa 75 miliónov detí

LONDÝN - Od posledného gólu futbalistu Edena Hazarda uplynulo už toľko času, že na svet odvtedy prišlo viac než 75 miliónov novorodencov. A ďalší neustále pribúdajú.

slovakia

left justify in out

Strelecké suchoty najlepšieho hráča uplynulej sezóny Premier League sa natiahli na 27 zápasov vo všetkých súťažiach, v súčte trvajú od 3. mája vyše 37 futbalových hodín. Od posledného presného zásahu ináč šikovného Belgičana ich napríklad barcelonský Neymar či Thomas Müller z Bayernu nasúkali každý viac než dvadsať. Upozornil na to server FourFourTwo.com.

"Keď sa dostávate na úroveň Messiho, Ronalda či Neymara, je nevyhnutné pravidelne skórovať. Chelsea potrebuje Edena Hazarda v najlepšej forme, aby pravidelne dával góly," odkázal na Belgičanovu adresu bývalý záložník FC Chelsea Frank Lampard.

Aj mlčanie 24-ročného Hazarda má na svedomí priam apokalyptickú sezónu anglického šampióna. Chelsea je na 16. priečke tabuľky so štyrmi víťazstvami zo šestnástich zápasov a s obhajobou titulu sa môže rozlúčiť. Belgický brankár Thibaut Courtois je však presvedčený, že to jeho krajanovi čoskoro začne sypať. "V súčasnosti mu to nejde, ale myslím si, že sa z toho dostane. Možno dá jeden gól a roztrhne sa s nimi vrece. Eden je pre Chelsea veľmi dôležitý. Jeho individuálne majstrovstvo je pre súpera vždy hrozbou," vyjadril sa minulý týždeň Courtois.

Ktohovie, či však Hazard v drese "The Blues" ešte vôbec skóruje. V minulom ročníku sa mu to podarilo 19-krát. Zálusk naňho si už dlhšie robí Real Madrid a nikde nie je napísané, že vzhľadom na čoraz hlbší útlm nezmení dres už v zimnom prestupovom období. Britské médiá však špekulujú až o lete 2016 a prestupovej čiastke 85 miliónov libier alebo nižšej spojenej s hráčskou kompenzáciou v osobe Kolumbijčana Jamesa Rodrígueza. Záujem prejavil aj Paríž St. Germain.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies