Český "Terminátor" má ťažký priebeh COVID-u

NETKY.SK • 25 August 2020, 16:42 • 2 min
Český "Terminátor" má ťažký priebeh COVID-u

Český zápasník disciplíny MMA Karlos Vémola, ktorý čoskoro po operácii kolena plánoval návrat, sa do ringu tak skoro nevráti. Jeho prebieh COVID-u je podľa vlastných slov ťažký.

slovakia

left justify in out

Bojovník stále populárnejšieho bojového športu MMA priznal, že vzhľadom k svojím charakterovým vlastnostiam a jeho nezlomnej vôli očakával návrat do ringu aj napriek inej zdravotnej komplikácii. „Som po operácii kolena, ale keďže som Terminátor, veril som, že to zvládnem a dám sa do poriadku,“ povedal pre český portál sport.cz s tým, že cesty v tomto ambicióznom pláne mu prekazil nový koronavírus. „Bohužiaľ, potom do mňa vliezlo to svinstvo korona a dosť ma to skolilo, mám ťažký priebeh, horúčky," informoval Karlos Vémola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 den od operace👊🏻 what dosent kill u will make u stronger💪🏻

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

 

Ochorela aj dcéra

A dobre sa necíti ani matka jeho dcéry. Čo je však pre jeho zotavovanie ďalšou ranou je aj psychologická stránka, keďže chorobu dostala aj jeho 8-mesačná dcéra. „Lilinka má vysoké teploty. Ak by sa jej stav nezlepšil, museli by sme ísť do nemocnice na Bulovce. Mňa zatiaľ len bolia hrdlo a hlava," skonštatovala pre NOVU jeho priateľka Lela Ceterová.

 

 

Ohrozený návrat

Zápasník sa do ringu mal vrátiť 26. septembra, keď sa mal odohrať dlho očakávaný súboj s Václavom Mikuláškom. No súboj proti Babovi Jagovi je takto vážne ohrozený. Organizátori už uvažujú o náhradnom riešení, no v prvom rade je teraz zdravotný stav českého bojovníka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dieta zatim s usmevem i kdyz tu vsichni kolem me zerou😅👊🏻

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

 

Ochranné pomôcky si môžete objednávať na shop.netky.sk. Na sklade sú dezinfekčné gély, ale aj ochranné rúška - jednorázové i textilné.

Prečítajte si aj, čo z dôvodu koronavírusu prebieha v Japonsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies